CARA MUDAH NAK GUNA CHEAT GBA


ramai org x taw cara nak guna cheat utk game gba,, tp sbenarnya sng je,,

  1. korang mesti pastikan amount duit korang dulu,, cth,, aku tunjukan utk game HARVEST MOON ,Image
  2. korang klik kat tab “cheat” dan klik lagi kat “search for cheat”/Cntrl+C
  3. nanti akan kluar kotak “search for cheats”,, pastu korang kne setting maklumat kat kotak 2,, pastikan korang pilih “specific value”, “32 bits”, “equal” dan “signed”.
  4. lupa nak cakap,, pastikan sblum buat benda nie korang dah pegi mane2 blog yg ade cheat korang nak dan dah “save” blog 2 gne “type” MHTML Document,, 
  5. lepas dah setting maklumat kat kotak tadi,, masukan amount duit yg korang ade,,
  6. kemudian klik kat”start” kemudian klik plak kat “search” dan akan keluar list address kat atas 2
  7. so korang klik kat mana2 address tadi dan klik plak kat “add cheat”
  8. nanti keluar kotak “add cheat” dan korang kne masukan nilai yg korang nak kat ruang “value”,, cth 100000000 dan hasilnya duit korang bertukar jd 100000000,,Image
  9. korang bleh gak gne utk game laen,, cth ZOIDS-Legancy,,,,,,,,,,ImageImage
By wafissk